kay Gündoğan gjorde opp fotballdrakter til bedriftslag


Ilkay Gündoğan gjorde opp fotballdrakter til bedriftslag
Den vanligvis feilfrie keeperen hadde et mareritt tre minutter i andre omgang som ga de tre poengene til sine rivaler og satte tittelen enda lenger utenfor rekkevidde.
Ilkay Gündoğan gjorde opp for en sjokkerende straffespark med en andre omgang dobbelt før Raheem Sterling og Phil Foden sørget for poengene.
Mohamed Salah scoret Liverpools første mål hjemme i 2021, men kapitulasjonen i andre omgang var fantastisk.
fotballdrakter på nett
Liverpool-trioen Alisson, Fabinho og Sadio Mane kom alle tilbake til Livepool-siden, mens Pep Guardiola droppet Gabriel Jesus og Aymeric Laporte på benken og erstattet dem med Phil Foden og Oleksandr Zinchenko.
Pep Guardiolas side skapte en åpning i det stramme spillet da Raheem Sterling ble felt i feltet av Fabinho ni minutter før pause.
fotballdrakt barn med navn
Citys strafferekord under Guardiola har vært mildt sagt dårlig, og det var deres tredje glipp av sesongen.
Det var også deres tredje straffemiss mot Liverpool de siste årene med Gundogans savn som lignet bemerkelsesverdig lik Riyad Mahrez i 2018.
Men Gundogan endret seg tidlig i andre omgang da han skjøt inn fra kloss hold etter at Alisson hadde reddet fra Phil Foden.
Men vertene skjøt seg i foten da Alisson slengte en pasning til Foden som kjørte fremover og krysset for Gundogan for å score sitt andre.
goedkope voetbalshirts
Foden avsluttet forestillingen med et fantastisk mål da han kuttet inn fra høyre for å skyte hjem Citys fjerde med syv minutter igjen.

この記事へのコメント